Semi-groepsreizen

Semi-Groepsreizen

Gegarandeerd vertrek, unieke routes, dagelijkse activiteiten, zelf je route samenstellen!

Deze sectie is voor de reiziger die het fijn vindt als een groot deel van de reis helemaal tot in de puntjes uitgestippeld is. Uitplannen hoe je van stad A naar stad B gaat, bedenken waar je vanavond in hemelsnaam moet dineren of hoe je tickets voor een bepaalde attractie moet aanschaffen is verleden tijd. Semi-groepsreizen bestaan namelijk uit een combinatie van individueel en met een groep reizen. Reizigers kunnen op een bepaalde vertrekdatum deelnemen aan deze reizen en zich aansluiten bij een (internationale) groep. De reizen vangen aan in Japan en zijn eventueel in te plannen bijv. voor of na een week Tokyo of iets dergelijks. De reizigers kunnen daarom zelf naar hun vliegtickets kijken.
Eenmaal aangesloten bij een groep vindt er een redelijk up tempo programma plaats. Zo worden alle highlights van Japan behandeld en is er in een korte tijd enorm veel te zien! De reizigers krijgen alle nodige informatie tot de tijdstippen aan toe. De ervaren reisleiders zullen Engelstalig zijn.
De semi-groepsreizen zijn relatief goedkoper dan de volledige groepsreizen. Gidsen zijn namelijk erg prijzig in Japan.
Een ander voordeel is: gegarandeerd vertrek! Reizigers kunnen altijd deelnemen aan het programma, ook al reizen ze alleen! Het is mogelijk om op een eenpersoonskamer te slapen of een kamer te delen met iemand anders van hetzelfde geslacht. Voor de reis kunnen de twee potentiële kamergenoten met elkaar kennis maken via een social media platform.
Samengevat, semi-groepsreizen zijn perfect voor de reiziger die alles grotendeels geregeld wilt hebben, snel de highlights wilt meepikken, maar toch nog de vrijheid heeft om van het programma af te wijken!

tochigi_nikko_toshogu_shrine

Wonderen van Japan

15 Dagen vanaf 4490 EUR pp

Maiko walking in Gion, Kyoto

Modern en Traditioneel

9 Dagen vanaf 2480 EUR pp

Himeji castle

Midden en Noord-Japan

20 Dagen vanaf 5965 EUR pp

Hokkaido in summer

Noord-Japan en Hokkaido

10 Dagen vanaf 3090 EUR pp

aichi-nagoya-yakata

Van Tokyo naar Seoul

14 Dagen vanaf 3675 EUR pp

Bay Bridge

Japan en Zuid-Korea

12 Dagen vanaf 3105 EUR pp

haeinsa-temple1-720x410

Zuid-Korea: Busan en Seoul

5 Dagen vanaf 930 EUR pp

wakayama-kumanokodo-pilgrims-road-5

Pelgrimspad – Kumano Kodo

Ervaar de traditie van de Kumano Kodo – het pelgrimspad naar de Kumano Schrijn door de bossen en heuvels van de Kii Schiereiland ten zuiden van Kyoto.

The Yomeimon Gate, Nikko

Kort Traditioneel en Modern Japan

6 Dagen Tokyo, Kyoto en de Japanse Alpen voor 1795 EUR pp

winter sports in Niseko

Skiën in Niseko

Niseko is een beroemde skiresort in Japan, erg geliefd door skiërs en snowboarders. Naast lange pistes, poedersneeuw en talloze après-ski-plekken kent Niseko ook off-trail skiën. Niseko kent drie grote hoofdresort […]